Tintelijn legt zich als bouwbedrijf en aannemer toe op de afwerking van voornamelijk particuliere woningen, zowel binnen als buiten.

Ook het voorbereidende werk  nemen we graag voor onze rekening. Denk aan wanden plaatsen, herstellingen aan pleister, plamuren, ...

Ons team  bestaat uit een ploeg gedreven en ervaren schilders, schrijnwerkers en pleisteraars. De betrokkenheid bij ons werk is heel groot. Dat voel je als klant en zie je aan het resultaat: voor ons geen half werk.
Via open en duidelijke communicatie  (uitgebreid klantenbezoek, duidelijke offerte, strikte planning, ...) creeëren we vertrouwen waarin de klant zich gewaardeerd voelt.

Als Gentse pionier  willen we met een duidelijke toekomstvisie een regionale rol spelen in de verkoop en het gebruik van ecologische materialen.

Odoo + afbeelding en tekst

Waarom kiest Tintelijn al meer dan 30 jaar voor natuurverf?

Natuurverf is minder belastend voor het milieu dan synthetische verf. Dit door het gebruik van natuurlijke en minerale grondstoffen, schadelijke stoffen (weekmakers, acrylaten, gevaarlijke oplosmiddelen) worden niet gebruikt.