glanspleister - mortex, zeg maar vaarwel tegen de tegeltjes

Graag wat extra cachet in de badkamer: een glanspleister in de plaats van tegeltjes biedt de oplossing. Soms kunnen we met kalktechnieken aan de slag maar veelal nemen we liever geen enkel risico in natte cellen, dan maken we een zijsprongetje naar mortex. Dit product past niet volledig binnen ons gamma van ecologische afwerkmaterialen wegens het gebruik van acryl als bindmiddel. We kiezen er desondanks voor om dit toe te passen. De mogelijkheden zijn legio, van een strakke beton-look tot een warme hamman-afwerking. Ook de bekleding van een aanrecht of een meubel is perfect mogelijk.


Vraag nu gratis offerte aan

mortexstucco lustro

Dank zij hun diepe uitstraling zorgen deze pleistertechnieken voor een uniek element in uw interieur.

Het aanbrengen en afwerken van stucco lustro is een secure en tijdrovende bezigheid. In ruil krijgt men wel een ongeëvenaarde afwerking qua kleurnuances en diepte. Het product kan ook perfect worden toegepast voor de afwerking van ronde vormen.

 

mortex

Wat makkelijker aan te brengen (lees 'wat goedkoper') en met minder risico's (zeker in het geval van valse wanden) is mortex een geschikt alternatief voor tadelakt. Let wel, dit is geen natuurlijk product door het gebruik van acrylaatharsen.

Mortex is een zeer dunne pleisterlaag (2 à 3 mm) die een volledig waterdichte en krasvaste bescherming biedt, ook geschikt voor natte cellen.

 

de voorbereiding

Wij zorgen voor de beste voorbereiding van de ondergrond, zowel in gemetste woningen als in houtskeletbouw. Voor een zeker én waterdicht resultaat!

De kleuren maken we zelf en eventueel op maat.

Voor de afwerking kiezen we de beste natuurlijke oliën en wassen of zepen.