Odoo + afbeelding en tekst

Eén bedrijf voor nagenoeg een volledige inrichting
Het kan met Tintelijn. Onze schrijnwerkers zorgen voor de constructie, onze 'plakkers' en schilders werken alles netjes af. Uiteraard loopt de planning van een project een pak vlotter als er maar één bedrijf moet werken.
Minder gedoe, goede afspraken, mooie afwerking!

Wat kunnen we?
Typisch is een volledige zolderinrichting of het plaatsen van plafonds of valse wanden, extra isolatie , schrijnwerk, vast meubilair… We kunnen de volledige inrichting op ons nemen.
En dat we met ecologische materialen werken is uiteraard vanzelfsprekend. Natuurlijke isolatie, FSC-gelabeld hout, sterke gipsvezelplaten, ... Voor de afwerking staat onze ploeg schilders klaar met een gans arsenaal aan materialen en technieken.
Onze in-huis-ontwerper staat voor jou klaar om vorm, materiaal en kleur te bepalen.

Vraag offerte aan

Rommelzolder wordt gezellige speelzolder
Iedereen kent ze wel, die ongebruikte zolders. Vaak volgestouwd met oude spullen die stof vergaren. Onze opdracht was simpel en uitdagend: transformeer de ruimte in een lichte en warme speelzolder. Bij voorkeur met natuurlijke materialen én budgetvriendelijk. Uitdaging aanvaard. Wij hebben onze beste vakmensen erop los gelaten en de klant richtte de ruimte nadien nog zeer smaakvol in.
Waar zorgde Tintelijn voor?

Afwerken van de isolatie en dampdichting, kaleien van de baksteen muur, plaatsen en afwerken van valse wanden, inwerken van ingemaakte kasten, plaatsen deuren in blokkaders, uitpassen vloerlaag en plaatsen Berg&Berg parket, plaatsen OSB (extra wit geolied) op dakvlakken, oliën dakspanten, ...
Make-over van een schouwmantel
Bij deze opdracht wist onze klant heel goed wat ze wou:
mooie en zachte ronde vormen in de schouw maar ergens ook nog strak. Alles aangevuld met een uitgelijnd meubel, met accenten in mortex.
Dit is een opdracht op het lijf van Tintelijn geschreven. Onze plakker en schrijnwerker werkten fantastisch samen voor een mix van gips, leem, multiplex, mortex en kalkverf.
De poes kwam en zag dat het goed was.

Fotografie: Marble Moon
Zolder wordt badkamer

Het vergt een beetje inlevingsvermogen om in een oude zolder een mooie badkamer te zien. Een uitgekiend ontwerp en de passage van onze vakmensen maken alleszins wel duidelijk wat er mogelijk is.
Tintelijn zorgde voor isolatie, wanden, parket, kalei, schilderwerken, tabletten, een streepje mortex, ...

Ontwerp: Studio-Mood
Foto's: Marble Moon

Oude koude zolder wordt gezellige ruimte.

Alles begint natuurlijk met een goede en deskundig aangebrachte isolatie, daarna kan de afwerking volgen. 
In dit project werd gekozen voor natuurlijke materialen, what you see is what you get. Geen onnodige franjes, het hout en de witte verf en kalei laten de ruimte spreken.
De details maken dit project uniek: het discreet ingewerkte sanitaire gedeelte en het vissersnet, rechtstreeks vanop het strand.