Plaatsen parket

Een echte houten vloer blijft zonder enige twijfel tijdloos. 
Een massieve plankenvloer heeft echter een aantal beperkingen waardoor deze niet zomaar overal te plaatsen is, zeker bij 'zwevende uitvoering'. 

Een lamelparket combineert daardoor het beste van de 2 werelden: lamelparket is vormvast (blijvend) en is toch afgewerkt met een stevige laag 'echt' hout als toplaag.

We werken vnl. met de  Berg & Berg FSC parket  in eik. Het gamma is echter zeer ruim en meerdere houtsoorten met verschillende afwerkingsgraden zijn beschikbaar.

Deze vloer kan verlijmd worden op een chape maar kan ook zwevend gelegd worden.
Op een chape, een ondervloer zoals OSB of bestaande (houten/stenen) vloer.

Vraag nu gratis offerte aan

parket


Berg & Berg

Tintelijn plaatst het drie-lagenparket van Berg & Berg. 
Dit parket is uitermate stabiel en vormvast door zijn meerlagige samenstelling met een totaaldikte van 14 mm. 

Zowel de backing, tussenlaag als toplaag van de Berg & Berg parketvloeren zijn 100 % FSC gelabeld.

Zwevend of verlijmd

Berg & Berg beschikt over een gepatenteerd kliksysteem, het zogenaamde SVEDLOC kliksysteem. Dit uitgekiende kliksysteem zorgt voor een sterke ongelijmde verbinding tussen de parketdelen.

We kunnen dit parket zwevend plaatsen (op een vlasvilt) waardoor het uitermate geschikt is in renovatie. Een verlijmde toepassing is eveneens mogelijk, ook op vloerverwarming.

Afwerking parket

Alle Berg & Berg vloeren hebben een hoge afwerkingsgraad: ze zijn in de fabriek steeds voorgeolied met Faxe-oliën, fijngeschuurd en gecalibreerd. 

Naargelang de toepassing werken we nog af met een onderhoudsolie zodat de vloer na plaatsing zeer goed gevoed én beschermd is.