Verfwijzer - verf voor op geschilderde buitenmuren

Muren en gevels die reeds geschilderd zijn moeten zeker goed worden gecontroleerd of de verf nog in goede staat is: niet bladderend, niet poederend, ... Er is geen hydrofuge aanwezig?

Is de verf in goede staat dan is een nieuwe laag verf zeker mogelijk.

Meestal volstaat het om de muren/gevels goed te reinigen  (hogedruk!) vooraleer je kan schilderen. Kijk zeker na of er geen mos aanwezig is. In dat geval is een behandeling met Biomix zeker aangewezen. Je kan Biomix ATM gebruiken, deze moet zeker enkele dagen kunnen inwerken. Heb je minder tijd kies dan de Biomix Green.

Een primer is niet nodig bij het schilderen met Keim verf. Denk er wel aan dat de eerste laag Keim Soldalan verf steeds moet verdund worden met Keim Soldalan verdunner.

Een elastische dichtkit kan het verschil maken tussen mooi werk en zeer mooi werk. Gebruik deze bij overgangen van materiaal, ... Wij adviseren Den Braven Hybriseal als elastische overschilderbare kit voor buitenschilderwerk.

Kleine herstellingen kan je doen met een geschikte plamuur of vulmiddel. Wij adviseren Dalapro Facade.

Welke (natuurverf)verf kies je nu best?

De Keim Soldalan is de beste ecologische gevelverf. Dampopen, kleurecht, extreem mat, milieuvriendelijk, ...

Wil je nog een stapje verder gaan kies dan voor de Keim Soldalan ME met luchtzuiverende werking.

Voor diep zwarte gevelverf kan je Keim Concreton black kiezen, in verschillende 'zwart-tinten'

Keim poLyChro®-extérieur is de echte Le Corbusier verf – een bijzonder hoogwaardige, fluweelmatte en kleurintensieve gevelverf met de bekende goede eigenschappen van Keim verf, exclusief vervaardigd in de unieke kleuren van de kleur klaviaturen van Le Corbusier

Klik hieronder op de verschillende tabbladen voor de producten voor voorbereiding en afwerking

Schilderen buitenmuren