kalei

ook voor doe het zelvers

kalei10.jpg

ervaar de magie van kalei

Kalei laat je toe om vrij gemakkelijk een totaal andere 'look' te creëeren voor jouw gevel of tuinmuur. Je hebt er geen pleisterervaring voor nodig en toch bereik je veel meer dan met een laagje dunne verf.
In de renovatie zorgt kalei voor een mooie egale uitstraling, maar ook in nieuwbouw kan kalei zeker tot zijn recht komen als matte afwerking.

waarom kalei

We kiezen kalei vooral om de gevel extra te beschermen én omdat het mooi is.
Kalei maakt de gevel waterafstotend maar niet waterdicht. Bij Tintelijn koop je enkel kalei die ook dampdoorlaatbaar is. Dit zorgt er voor dat jouw woning gezond blijft en dat de kalei niet afbladdert.
Daarenboven is de kalei die we verkopen ook nog eens mooi af te werken. Je kan er al eens een voeg mee vullen zonder dat er barsten komen bij het drogen en je kan er mooi fijn mee afwerken.

onze kalei ook voor jou?

Voor de meeste soorten ondergrond hebben we een kalei die goed geschikt is. Belangrijk is een zuivere en draagkrachtige ondergrond. Eventueel kan er verder gewerkt worden op verf of verfresten indien de hechting hiervan op de ondergrond zeer goed is. Vraag zeker ons advies!
En of je zelf met de kaleiborstel aan de slag kan? Weet dat velen het jou voordeden met een schitterend resultaat.

 

overtuigd om ook aan de slag te gaan met kalei?

> Klik hier door naar een praktische leidraad. 

 

kalei_N.jpg