Glanspleister - mortex, zeg maar vaarwel tegen de tegeltjes

Graag wat extra cachet in de badkamer: een glanspleister in de plaats van tegeltjes biedt de oplossing. Soms kunnen we met kalktechnieken aan de slag maar veelal nemen we liever geen enkel risico in natte cellen, dan maken we een zijsprongetje naar mortex.

Dit product past niet volledig binnen ons gamma van ecologische afwerkmaterialen wegens het gebruik van acryl als bindmiddel. We kiezen er desondanks voor om dit toe te passen.

De mogelijkheden zijn legio, van een strakke beton-look tot een warme hamman-afwerking. Ook de bekleding van een aanrecht of een meubel is perfect mogelijk.

mortex


Odoo afbeelding en tekstblok

De voorbereiding

Voor Tintelijn start het ook bij de afwerking van een badkamer met de goede voorbereiding. Voor de natte cel is het uiteraard belangrijk dat alles waterdicht is en blijft, om bouwschade te voorkomen.

De opbouw wordt in detail bekeken en uitgevoerd, keuze van goede douchegoot, plaatsen waterdicht vlies, het juiste plaatmateriaal, ...

 

Odoo afbeelding en tekstblok

Kleuren kiezen?

In onze winkel hebben we een uitgebreide collectie stalen mortex. Er zit vast wel een kleur tussen die past in jouw interieur. En als de perfecte tint er toch niet tussen zit kunnen we een kleur 'op maat' maken.

Afwerken van de mortex doen we met natuurlijke oliën en wassen, voor de perfecte look en gemakkelijk onderhoud. Vergeet niet dat ook mortex nodig heeft om in topvorm te blijven, daarover vertellen we graag alles in onze winkel of bij een bezoek thuis.

Interesse in het laten uitvoeren van mortex?

Ga naar onze contactpagina