Contactformulier offertes of kleuradvies

 

Word je één van onze tevreden klanten?

Wil je graag weten wat het meest ecologische schildersbedrijf van Gent en omstreken voor jou kan doen?
Heb je een schilderproject, een kaleiklus of werken met leem, kalk, mortex, linoleum? Of is jouw gevel aan restauratie toe? Misschien wil je wel een FSC-gelabeld parket in huis? Of ...

Voor de aanvraag van een offerte of een kleuradvies is het gemakkelijk om hieronder alle gegevens in te vullen. We hebben dan meteen alles correct gespeld. We nemen spoedig contact op om praktisch af te spreken. In de meeste gevallen komen we langs om het project te bespreken en alles goed op te meten. Voor werken die te ver van Gent liggen zullen we geen offerte maken. We kiezen er als ecologisch bedrijf voor om onze kilometers zo veel mogelijk te beperken. Kijk hier om te zien wat ons werkgebied ongeveer is. Offertes zijn gratis behalve voor schadegevallen voor de verzekering: hiervoor vragen we 100 €. Eens het werk wordt uitgevoerd, wordt dit verrekend in de slotfactuur.

Privacy

Tintelijn cvba verwerkt uw persoonsgegevens met het oog op klanten- of prospectenbeheer. Indien u dit als prospect niet wil, volstaat een mail.

U kan uw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan Tintelijn erkende cv, Adolf Baeyensstraat 216, 9040 Sint-Amandsberg, info@tintelijn.be.

Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de  Gegevensbeschermingsautoriteit. Voor het algemeen privacy-beleid van Tintelijn, klik hier.

  • Tintelijn, erkende cv
  • Adolf Baeyensstraat 216
  • 9040 Gent
  • België
  • 09/219 09 60
  • info@tintelijn.be