lakken en vernis

een kleine verfwijzer voor de beste keuze voor het schilderen van hout binnen.

ecotec pro aqua lak

Deze watergedragen lak is geschikt voor de meeste toepassingen binnenshuis, deuren, meubels, plinten, .... Doordat de verf geurloos is, is het echt prettig werken. Geen kwalijke geuren die wekenlang blijven 'hangen'.

De Pro Aqua lak is zijdeglanzend. Hierdoor beschermt ze goed tegen vervuiling en is ze goed schrobvast.
Opgelet: de verf droogt snel, dit is een voordeel maar het vraagt wat aanpassing bij het schilderen. Wij adviseren om de Pro Aqua lak steeds te verdunnen (met water), niet enkel voor de eerste laag, dit voor het mooiste resultaat. Gebruik ook de geschikte verfrol, een mousse rolletje is niet geschikt, beter een 'vilt'-rol.
We kunnen de verf aankleuren in alle NCS en RAL kleuren, ook in de kleuren van de Ecotec leemverf.

> Bekijk hier een instructiefilm voor je aan de slag gaat. 

 

beits.JPG

ecotec pro aqua beits

Deze watergedragen beits wordt gebruikt voor de bescherming van alle houten oppervlakken binnen die niet aan slijtage blootgesteld worden, meubels, houten deuren, plinten, ... De beits is kleurloos of kan aangekleurd worden in verschillende houtkleuren of zelfs in alle NCS en RAL kleuren. Het blijft een transparant product, dus het hout eronder blijft steeds deels zichtbaar.
De Pro Aqua beits is zijdeglanzend en biedt hierdoor een goede bescherming tegen vuil.

ecotec pro aqua parketlak (vernis)

De Ecotec Pro Aqua parketlak is specifiek ontwikkeld voor de behandeling van houten vloeren en is zeer slijtvast. Hierdoor kan deze lak ook gebruikt worden op andere oppervlakken binnenshuis die beter slijtvast moeten behandeld worden (trappen, boekenplanken, vensterbanken, spatzones, ...). De parketlak is kleurloos of kan aangekleurd worden in alle NCS en RAL kleuren.

Aangekleurd is de lak dan dekkend of (semi)-transparant.

De parketlak is zijdeglanzend of mat.