onze visie

Tintelijn is een ecologisch schildersbedrijf.
We hebben enerzijds een aannemersbedrijf dat schildert, pleistert, schrijnwerkt,... bij mensen thuis.
Anderzijds hebben we een verfwinkel voor doe-het-zelvers, online en offline te Gent.

Als ecologische pionier promoten we sinds 1989 duurzame materialen zoals natuurverf,
linoleum, kalk, leemverf, leem, behang, parket, isolatie…

Als Gents én coöperatief bedrijf engageren we ons in:

– lokaal werken en beperkte verplaatsingen
– maatschappelijk verantwoord ondernemen
– respect voor mens en milieu
– professioneel advies, vakmanschap en zin voor schoonheid
– open communicatie en lange termijn relaties

 

 

wie-is-wie

20131216-IMG_4327.jpg

JAN VAN DE GRACHT - VENNOOT

Ik ben Jan Van de Gracht, 50'er en daardoor zowaar de nestor van Tintelijn. Vader van Judith, Emiel en August.

Tintelijn is de voorbije jaren sterk gegroeid. Zo'n grote ploeg vereist een degelijke organisatie met een strakke planning waar ik voor zorg.


 


20131216-IMG_4279.jpg

HANS MATHYS - VENNOOT

Tintelijn is zeer snel mijn tweede thuis geworden. Ik ben betrokken bij de werven van offerte tot facturatie en steek zelf nog vaak de handen uit de mouwen. Het doorgeven van mijn kennis aan onze medewerkers boeit me sterk. Ik kom zo veel mogelijk met de fiets naar de werf.
BRAM KLÜSSENDORF - VENNOOT

Bram, vader van vier kinderen en vennoot van Tintelijn. Dagdagelijks samenwerken met gemotiveerde collega's, gelijkgezinde klanten en leveranciers zorgen telkens opnieuw voor de nodige arbeidsvreugde.

Ecologie ligt me nauw aan het hart. Dit probeer ik in alle takken van het bedrijf tot uiting te laten komen, dus ook bij u ;-)

 

  PETER COUDENYS - VENNOOT

Ik ben medevennoot en zet graag mijn schouders onder Tintelijn. Samenwerking met mensen met hetzelfde doel voor ogen werkt stimulerend.

Als '4e-generatie-schilder' zit schilderen me bijna letterlijk in het bloed. Ook alle andere taken neem ik graag met beide handen aan. Een mooi afgewerkte werf met een tevreden klant geven me nog steeds veel voldoening.

 

 


MICHAEL FOCKEDEY - VENNOOT

Door mijn passie voor techniek en ecologie, belandde bij Tintelijn.
De eerste drie jaren was ik zoals mijn collega-vennoten actief op werven.
De volgende jaren verhuisde ik achter de toonbank van onze ecologische verfwinkel.
Nu werk ik achter de schermen aan administratie, klantenbeheer en projecten maar je ziet me nog steeds bijspringen in de winkel.
Graag tot binnenkort!

 

 

 

 

 IWAN BAETEN - SCHILDER

Ik ben Iwan Baeten, de all-rounder van de bende. Ik wordt gedreven door een ecologisch bewustzijn en ben voorzien van een creatief brein.

 


KOEN VAN DEN EEDE - SCHILDER

Ik ben Koen Van den Eede, een verantwoord schilder met een hart voor de natuur. Ik werk met veel passie en enthousiasme binnen ons ecologisch bedrijf.

 

 

 LIEVEN SPRUYT - SCHILDER 

Ik ben Lieven Spruyt, ik werk graag bij Tintelijn. Het is een bedrijf dat zich ecologisch en sociaal engageert.

Samen met mijn collega's beoefenen we een brede waaier aan disciplines. Dit biedt genoeg variatie om de job dag in dag uit boeiend te houden.

 


PIRIN AHMED - PLEISTERAAR

Ik ben Pirin Ahmed. Ik ben een geschoold plakker met veel ervaring. Bij Tintelijn doe ik ook graag schilderwerken met natuur producten.

 

 

 ROBBE DE WILDE - SCHILDER

Ik ben Robbe De Wilde. Ik heb bij Tintelijn ook mijn stage/opleiding genoten. Er is veel variatie in het werk en dat spreekt me zeer aan. Zo ontpop ik mij tot een veelzijdig vakman.

 

 NICO 'LUCIEN' DE KIND - SCHILDER 

 ELAND DEVOS - SCHRIJNWERKER

Ik ben Eland Devos, de schrijnwerker van dienst. Na enkele omzwervingen in scheepsinterieur, houtskelet-passiefbouw en als zelfstandige kwam ik uiteindelijk bij Tintelijn terecht.

Met mijn duurzame en ecologische instelling werk ik nu voor een bedrijf dat zich op dezelfde golflengte bevindt en vakkennis, transparantie en een aangename werksfeer als grote troeven bezit. 

 


ZOË CHRISTIAENS - WINKELBEDIENDE
 

 

 

 

 

  
CHRISTOPHE GOUDESONE - SCHILDER

Ik ben Christophe Goudesone, ik heb 5 jaar ervaring in een ecologisch bouwbedrijf. Mijn job bij Tintelijn sluit daar goed bij aan. Afwerking is voor mij zeer belangrijk, evenals kunnen werken op een ecologisch verantwoorde manier.

 


NICO MUSSCHE - SCHILDER

Ik ben Nico Mussche, al sinds 2010 actief als schilder. het ecologisch aspect van Tintelijn spreekt me aan. Ik werk graag nauwkeurig en ben steeds gemotiveerd. Ik zet graag mijn schouders onder de toekomstgerichte groei van het bedrijf.

 

 

 LES DEBERGH - SCHILDER

Mijn naam is Les Debergh, als schilder vind ik het een uitdaging om mezelf constant te verbeteren en technische kennis te verwerven. Tintelijn biedt mij de mogelijkheid om (nieuwe) kennis op te doen in verf en specifieke technieken, én een mooie kans om het schilderen eens vanuit een ecologische hoek te benaderen.

 


MAAIKE AMPE - ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Ik ben Maaike, en zet met veel plezier mijn schouders onder het administratieve werk bij Tintelijn. Na wat jobsgewijze omzwervingen viel alles hier op zijn plaats, zowel inhoudelijk, de ploeg/collega's, de visie, het belang aan het ecologische, ... noem maar op. Je merk al gauw dat ecologie hier geen hol woord is en dat er in alle aspecten echt op gewerkt wordt.

Het is een gevarieerd totaalpakket dat er voor zorgt dat ik elke dag met volle enthousiasme aan het werk ga.

 

 

 

 ROKHASH NABO - SCHILDER

 Ik ben Rokhash Nabo. Ik werk graag bij Tintelijn omdat we werken met natuurverf, dat is goed voor het milieu. Ik kan veel bijleren bij Tintelijn over mijn job.