Veilig winkelen bij Tintelijn

Winkel bij voorkeur online

Online bestellen op onze webshop en de goederen komen afhalen of laten leveren blijft nog steeds aangewezen. Voor eenvoudige (na)bestellingen of verf/kalei die niet op kleur moet worden gekozen gaat dit zeer vlot. Advies verstrekken we graag telefonisch of per mail.
 

Er is een aparte afhaalzone voor onze klanten in ons magazijn.
Zo vermijden we te lange wachtrijen en drukte in onze winkel.


Welkom in de winkel

Kom je toch liever langs in onze winkel om kleuren te kiezen, voor advies, ... Geen probleem je bent zeker welkom. We voorzien een reeks veiligheidsmaatregelen:


Er is een aparte in- en uitgang voor onze winkel. De ingang is via de toiletzone waar we vragen je handen te wassen: in onze winkel worden vaak kleurenwaaiers gebruikt en zo proberen we het voor jou zo veilig mogelijk te maken.


We verkleinden onze fysieke winkel met een aparte ‘kleurkies-zone’ voor de klanten en een aparte winkelzone voor het personeel. De twee delen zijn afgescheiden van elkaar zodat we elkaar niet hoeven te kruisen.


We laten maximaal 2 klanten in onze winkel waarbij we de klanten ook vragen een afstand van 1,5 meter afstand te houden. Onze 2 kassa’s hebben we fysiek afgescheiden van elkaar om contact tussen klanten te vermijden.


We hebben in onze winkel handgel ter beschikking, gebruik deze indien nodig.
Gelieve zo weinig mogelijk aan te raken tijdens uw bezoek en het bezoek zo kort mogelijk te houden (max. 30min). TIP: maak op voorhand een boodschappenlijstje.

Kom niet met de hele familie op verfuitstap aub.


We vragen jou te betalen met de kaart (Maestro, Bancontact, Visa, Mastercard, elektronische ecocheques,...) of contactloos (Payconiq).
Contant geld en papieren ecocheques aanvaarden we (voorlopig nog) niet.