decoratieve verven

als het iets meer mag zijn

calcatex

calcatex

Met deze kalkverf ga je de decoratieve toer op. Je kan ze enkel aanbrengen met een borstel, 2 lagen nat-in-nat. Zo bekom je een mooi genuanceerd oppervlak. Fantastisch in oude hoeves of als accentmuur in een moderne woning.

Van de calcatex is er een apart kleurenpallet, we hebben ook testers op voorraad.

De kleuren kan je hier bekijken.

 

Amazona krijtverf

amazona krijtverf

Amazona Krijtverf is superdekkend en geeft een prachtige kleurintensiteit. De krijtverf is snel droog en zeer economisch in verbruik. Daarnaast lichtecht, perfect egaal, nat afwasbaar, ademend, onbrandbaar, anti-allergisch. Amazona Krijtverf is vrij van oplosmiddelen en weekmakers en draagt daardoor bij aan een beter leefmilieu.
Voor een mooi gepatineerd effect op meubels kun je de verf afwerken met een Amazona Colourwax of kalkwas.

bordverf

bordverf en magneetverf

Een laagje bordverf doet alle moderne communicatiemiddelen direct vergeten. Elke boodschap klaar en duidelijk in huis! Voor wie niet wil herinnerd worden aan de groene schoolborden: we maken de bordverf in elk gewenst kleur.
En in combinatie met de magneetverf heb je 2-in-1!

leemstuc

leemstuc

Met de leemstuc kan je op een relatief eenvoudige manier het eeuwenoude Venetiaans Stucwerk imiteren. Heb je al eens een pleisterspaan vast gehouden? Ga dan de uitdaging aan om een unieke wand te creëren in jouw woning.

> Ga naar een instructievideo 

paneelloog

paneelloog

Paneelloog is een zeer bijzonder product: 3 in 1. De loog zorgt er voor dat het hout niet vergeelt, een kleine hoeveelheid kalk zorgt voor een witte schijn en de aanwezige was voor de bescherming.

Dit product is uitermate geschikt voor het behandelen van houten plafonds, wanden, ... 1 laag = klaar.

Zeer gemakkelijk aan te brengen, snel droog, niet afwrijven.

Het resultaat is verbleekt hout met een matte uitstraling