onderhoudsproducten

 de beste natuurlijke onderhoudsproducten

onderhoud van houten vloeren

 Voor vloeren die met olie behandeld zijn volstaat het deze geregeld met de juiste zeep te reinigen. We houden daartoe 3 merken op stock, afgestemd op het merk van olie.
Van Aquamarijn is er Clien-Z (naturel of wit) voor het reinigen en voeden.
Van Faxe is er vloerzeep natuur of vloerzeep wit. Deze kan afwisselend worden gebruikt met Faxe oliezeep voor extra voeding.
Van Woca verkopen we de natuurzeep wit en naturel.

 INTENSIEF ONDERHOUD VAN HOUTEN VLOEREN

Vooraleer op een houten vloer een nieuwe laag olie wordt aangebracht dient er eerst met een intensiefreiniger gereinigd te worden.
Gebruik hiervoor de Aquamarijn Clien S of de Faxe houtreiniger.
Na het reinigen en volledig drogen kan je de gepaste onderhoudsolie aanbrengen.

 ONDERHOUD VAN LINOLEUM

Voor het reinigen van linoleum hebben we 2 producten van Biofa: Naplana en Naplana Plus. Deze laatste is specifiek anti-slip.

producten voor je gaat schilderen

Vooraleer een verflaag aan te brengen op reeds geschilderde ondergronden is het belangrijk deze goed te ontvetten en te reinigen. Gebruik hiervoor Biofa Napona en eventueel een schuursponsje.

reinigen met enzymen

Dankzij het Biomix gamma kan u vanaf nu slim reinigen zonder uren te moeten schrobben met agressieve chemicaliën, zwaar materiaal toe te passen, zonder veel detergenten te gebruiken. U bespaart heel wat tijd en geniet van een uiterst doeltreffende werking.

Biomix kan u voor heel wat toepassingen gebruiken: in en rond het huis, vloeren, opritten, zwembad, vijver, horeca, keuken, paarden... Dankzij de enzymen worden resten verder in de natuur afgebroken, zodat de doeltreffendheid nog een hele tijd lang verder doorwerkt en alles in de natuur verder afbreekt. Insecten en geuren blijven lang weg.

 

onderhoud van mortex

Mortex die door Tintelijn is uitgevoerd is standaard voorzien van enkele lagen natuurlijke olie.
Voor het gewone onderhoud adviseren we Aquamarijn Clien Z (naturel of wit). Indien de mortex vuil wordt of minder waterafstotend dringt een nieuwe laag olie zich op. Eerst reinigen met Faxe houtreiniger en dan kan een laag Biofa Stone Oil of Biofa Olie-was worden aangebracht.
Voor mortex op vloeren kan Faxe Active Care interessant zijn als onderhoudsproduct.