Maatregelen Corona COVID-19

Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

Door de verstrengde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is onze fysieke winkel gesloten. Maar geen nood! Wil je thuis aan het klussen slaan? Bestel je natuurverf of ander materiaal in onze webshop. Wij laten het in Gent brengen door onze fietsers in nood van Cargo Velo, met respect voor de social distancing natuurlijk. Gratis levering voor verfproducten vanaf 100 euro voor postnummers 9000 tot 9050 (niet voor kalei en pleisters). Leveringen buiten Gent gebeuren met bpost of een andere koerierdienst.  Bezoek onze webshop via www.tintelijn.com/shop en vooral: stay safe!

We blijven telefonisch bereikbaar op weekdagen van 9u-12u30 en 13u30-17u. Vrijdag tot 15u.

Natuurverfwinkel
en natuurlijke schildersWaarom kiezen voor Tintelijn

Als klant voel je echt het verschil door voor Tintelijn te kiezen

  •  Gezonde verven in huis
  •  Kwaliteit: de producten én ons werk
  •  Duurzaam voor het milieu
  •  Duurzaam voor onze medewerkers
  •  Open communicatie en goede afspraken
  • Duidelijke offertes
  •  Lokale economie

Werken laten uitvoeren?

  We zijn van vele markten thuis en maken van jouw woning liefst een pareltje. Onze vakmensen worden graag uitgedaagd.

Schilderen met natuurverf is wat Tintelijn al 30 jaar doet. Een mooi interieur met gezonde producten? Daarvoor moet je bij ons zijn.

Ook verbaasd hoe een gevel of woning compleet van look kan veranderen door een laag kalei? Wij werken met de echte kalk-kalei.

Met deze waterdichte pleister maken we van elke badkamer of douche een pareltje. Hou je van strak of eerder landelijk? Alles kan.

Zolder inrichten of ingemaakte kast nodig? Tintelijn kan het ook. We werken met FSC-hout en werken alles af met natuurverf.

Het visitekaartje voor elk schildersbedrijf. We renoveren elke geschilderde stadsgevel en schilderen dan met de beste silicaatverf.

Leem, kalk, speciale pleistertechnieken ...
Er is meer in de wereld dan gipspleister.
In onze winkel kan je al 'proeven'.

Odoo afbeelding en tekstblok

Welkom in onze nieuwe winkel

Hou je van gezonde producten in huis en wil je het beste advies voor het gebruik ervan? Spring eens binnen en ontdek ons uitgebreid gamma. En aangezien we zelf schilderen kennen wij de beste verven!

Bekijk hier wat we allemaal aanbieden

Liever van thuis uit winkelen? Geen probleem, op onze webshop vind je veruit ons hele gamma. Het advies krijg je er per telefoon of mail bij.

Koop hier online

Tintelijn werft aan:

In ons groeiend bedrijf is een perfecte planning voor de werven essentieel. Onze nieuwe planningsverantwoordelijke ziet het dan ook als zijn/haar uitdaging om week na week een planning af te leveren die onze werven op wieltjes laat lopen, tot grote tevredenheid van onze klanten en medewerkers.

Meer info en solliciteren

Odoo tekst en afbeelding blok

wees als eerste op de hoogte van nieuws

 Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Getuigenissen

Wat onze klanten ons schrijven