Waarom kiezen voor Tintelijn

Als klant voel je echt het verschil door voor Tintelijn te kiezen

  •  Gezonde verven in huis
  •  Kwaliteit: de producten én ons werk
  •  Duurzaam voor het milieu
  •  Duurzaam voor onze medewerkers
  •  Open communicatie en goede afspraken
  • Duidelijke offertes
  •  Lokale economie
  • Snelle leveringen bij bestellingen op webshop, in Gent per fiets.

Werken laten uitvoeren?

  We zijn van vele markten thuis en maken van jouw woning liefst een pareltje. Onze vakmensen worden graag uitgedaagd.

Schilderen met natuurverf is wat Tintelijn al 30 jaar doet. Een mooi interieur met gezonde producten? Daarvoor moet je bij ons zijn.

Ook verbaasd hoe een gevel of woning compleet van look kan veranderen door een laag kalei? Wij werken met de echte kalk-kalei.

Met deze waterdichte pleister maken we van elke badkamer of douche een pareltje. Hou je van strak of eerder landelijk? Alles kan.

Zolder inrichten of ingemaakte kast nodig? Tintelijn kan het ook. We werken met FSC-hout en werken alles af met natuurverf.

Het visitekaartje voor elk schildersbedrijf. We renoveren elke geschilderde stadsgevel en schilderen dan met de beste silicaatverf.

Leem, kalk, speciale pleistertechnieken ...
Er is meer in de wereld dan gipspleister.
In onze winkel kan je al 'proeven'.

Odoo afbeelding en tekstblok

Welkom in onze nieuwe winkel

Hou je van gezonde producten in huis en wil je het beste advies voor het gebruik ervan? Spring eens binnen en ontdek ons uitgebreid gamma. En aangezien we zelf schilderen kennen wij de beste verven!

Bekijk hier wat we allemaal aanbieden

Liever van thuis uit winkelen? Geen probleem, op onze webshop vind je veruit ons hele gamma. Het advies krijg je er per telefoon of mail bij.

Koop hier online

Odoo afbeelding en tekstblok

Een tevreden winkelklant getuigt:

Beste team van Tintelijn,
Zoals allicht velen, nam ik de lockdown light als gelegenheid om mijn zolderruimte volledig af te werken, en tot in de puntjes & hoekjes te schilderen. Ik had voorheen nog nooit een beroep op jullie gedaan.
Ik wil jullie langs deze weg graag nog even bedanken. 
"Een hypervlot & snel systeem van webshop, afhandeling & afhaling; een grote glimlach en open onthaal & deskundig advies in de winkel; hoog-kwaliteitsvolle verf; een warme, professionele, ecologisch-betrokken uitstraling over de hele onderneming & team".
Ik wou jullie dit laten weten!
Hartelijke groet,
Gijs

Project in de kijker

Het Majin huis

Vzw Het Majin Huis is een plek in hartje Gent waar mensen met kanker tijdens en na hun behandeling op verhaal kunnen komen, lotgenoten vinden en deelnemen aan versterkende activiteiten.

Net zoals zoveel anderen moesten ook zij door de coronamaatregelen de deuren sluiten. Een ideaal moment om het pand te schilderen, dacht Majin en daarom vroeg ze Tintelijn om hulp. Wij herschikten maar al te graag onze planning en gingen met plezier in op het voorstel.

Het werd een héél positieve samenwerking waarbij we niet alleen schilderwerk uitvoerden maar ook het project financieel gesponsord hebben. We dragen Het Majin Huis dan ook een warm hart toe. Kijk alvast mee naar het eindresultaat!

Meer info over Het Majin Huis vind je op https://majinhuis.org/

Project in de kijker

Het zwarte huis

Soms krijgen we opdrachten binnen die wel heel uniek zijn. Zo mochten we deze woning helemaal in 't zwart verven. En wat een resultaat! De kleur moest passen bij de beplanking van de gevel. Zekerheid voor een kwalitatieve, duurzame en ecologische verf kregen we bij onze leverancier Keim. We tikten er een matte gevelverf op de kop die zich hecht zich aan de minerale ondergrond, zodat er geen risico bestaat op afbladderende verf later. Zo'n fijne opdrachten en tevreden klanten smaken naar meer!

Project(je) in de kijker

Linoleum in vintage keuken

Deze prachtige foto's kregen we van een tevreden klant waar we de linoleum op de vloer plaatsten. Het diepe rood contrasteert perfect met het zachte groen van de vintage keuken.


wees als eerste op de hoogte van nieuws

 Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Getuigenissen

Wat onze klanten ons schrijven